Vin alb sau vin rosu Incearca Greco di Tufo

Vin alb sau vin rosu? Incearca Greco di Tufo

Imi plac la fel de mult amble variante. Vin alb sau vin rosu? Aceasta este intrebarea care ma macina uneori. Imi place sa testez toate variantele si tocmai de aceea astazi iti povestesc despre un vin care merita sa fie laudat.

Tot suntem in perioada in care se face vinul, am zis ca este un moment prielnic sa iti propun unul dintre vinurile mele preferate. Este alb, aromat, sec si merge perfect langa un platou de branzeturi, un peste ori un alt preparat din carne alba.

Se combina perfect si langa o specialitate din fructe de mare.

Vin alb sau vin rosu Incearca Greco di TufoVinul alb „Greco di Tufo” este un vin italienesc care se face din struguri Greco. Este exceptional la o temperatura de 12 grade. Greco di Tufo se deosebeste de alte vinuri prin notele florale dar si notele balsamice moi. Este un vin delicat pe care ti-l recomand sa il degusti la o temperatura de 12-14 grade celsius. Aici este greseala pe care o facem multi dintre noi cand desfacem o sticla de vin. Trebuie sa citesti eticheta inainte de a pune vinul la rece. Nu degeaba exista recomandarile pe eticheta. Daca nu bei vinul la temperatura corespunzatoare inseamna ca nu esti un bautor adevarat ci esti doar un om caruia ii place sa bea in nestire.

Alcoolul rafinat ar trebui sa fie un moment de placere, nu sa ajungi pe sub mese ori sa te faci de ras la vreo petrecere. Moderatia este cheia succesului in toate. Un pahar de vin pe zi nu te omoara daca il bei cu placere si iti pui in miscare toate simturile. Stiu, pentru unii, poate, este greu sa se multumeasca doar cu un pahar. In schimb, un pasionat de bauturi interzise minorilor, se rezuma fara probleme si mai lasa loc si pentru a doua zi.

Mancarea buna in combinatie cu bautura specifica, iti pot oferi mai multa relaxare sau satisfactie decat crezi.

Consumul moderat de vin, in unele cazuri este chiar benefic organismului. O sa iti povestesc eu despre ce cantitati iti ajuta metabolismul si cum, in scurt timp.
Vin alb sau vin rosu Incearca Greco di TufoRevenind la vinul Greco di Tufo, iti mai spun ca este un vin care cucereste chiar si cel mai pretentios degustator. Stiu asta de la profesionistii de la Freya Production. O firma pe care o poti contacta mai ales atunci cand ai nevoie de un ajutor in cazul unui eveniment poate ceva mai pretentios. Apeleaza cu incredere la consultantii de la Freya Production.

PS: Nu recomand consumul de alcool ci recomand sa bei cu cap. Un pahar de vin pe zi eu il consider aliment 🙂Vin alb sau vin rosu Incearca Greco di Tufo

Articole recente