Ai, n-ai mingea, tragi la poarta

Ai, n-ai mingea, tragi la poarta

Uneori se aplica si vorba aceasta. Evident ca daca vine din lumea fotbalului, automat barbatilor li se aplica mai mult „Ai, n-ai mingea, tragi la poarta”. 

Cam asa sunt barbatii in ziua de azi. Unii dintre ei. Daca nu te simti, nu e nevoie sa citesti mai departe. Daca oricum nu te simti pentru ca nu iti dai seama ca si tu aplici vorba „Ai, n-ai mingea, tragi la poarta”, citeste, poate iti luminezi orizontul. 

Am ocazia sa aflu diverse povesti, una si una. Unele amuzate, altele de-a dreptul ridicole, dar tot le ascult ca poate asa incep sa fac mai bine diferente sau asa cern mai bine „faina”. 

Barbatul, vanator din fire, se gandeste ca si daca nu ii place de „dansa” mai bine „marcheaza” acolo doar ca sa nu puna altul mana pe „mingea” lui. Cam asa gandesc unii copilandri. Nu ii place in mod deosebit gazela, dar doar de distractie asa, parca ar incerca sa o curteze. Nu de alta, insa, i-a zis prietenul lui ca i-ar cam fi picat cu tronc don’soara, asa ca de ce sa i-o ia prietenul cand poate sa dovedeasca ambelor „porti” ca el detine controlul. Mingea e la el. 

Pai, este frumos asa, mai baiete? 

Cand zic copilandru nu ma refer la un baiat de 14 ani ci trecut bine de 30. 30 si? … degeaba. Se spune ca oricum barbatul se maturizeaza dupa 40 de ani. Eu contrazic. Unii nu se maturizeaza niciodata. General vorbind, la 30 si un pic de ani sa stai sa atarni dupa cate o fusta care chiar daca nu iti place doar ca vrei tu sa o „ai” ca pe un obiect ca sa-i faci in ciuda celui care tu ii spui „prieten”, parca nu se cuvine. Dar cine sunt eu sa judec?

Te las pe tine mai de graba sa comentezi si sa reflectezi asupra situatiei. 

Dar vezi ca mai nou femeile joaca mai bine fotbal ca barbatii 😛

„Ai, n-ai mingea, tragi la poarta” ar trebui sa se aplice doar in fotbal :))

Articole recente