decizii

Decizii * Grele decizii

Decizii * Grele decizii

Zilnic iau decizii si cred ca si tu la fel. Deciziile sunt cele mai complicate daca ma intrebi pe mine. Sunt complicate pentru ca intotdeauna exista cel putin doua variante in orice situatie. Asa se face ca dupa o vreme indelungata am ajuns la concluzia ca am nevoie de o schimbare. 

O schimbare este bine venita intotdeuna ai spune tu. Dar nu este atat de usor pe cat ai spune, stii tu vorba aceea: „Peste”. Pestele nici nu imi place, oricum. 

Nu este usor ca dupa 11 ani sa iei o decizie care pentru mine este majora. Te-am privit intr-un fel pana acum si m-am hotarat sa imi schimb orizontul dupa atata timp. 

Am decis ca dupa atat timp sa nu te mai privesc de sus ori de jos ci sa ma uit fix la tine. Mi-ai facut bine, mi-ai facut rau eu te-am privit. Te-am ascultat si te-am ajutat ori de cate ori ai avut nevoie. Te-am mai zgariat si alteori nici m-am asigurat ca esti in toata regula.

Hai sa nu mai bat campii atat de mult si sa trec direct la decizia pe care am luat-o. 

Dupa aproximativ 11 ani am decis ca este cazul sa… Imi schimb ochelarii! Stiu, tie iti poate parea banal. Pentru mine ramele albe au o mare insemnatate si am trecut prin foarte multe impreuna. Asa ca nu a fost deloc asor. 

Mai exact a durat aproximativ 40 de minute controlul oftalmologic (pe care oricum il fac cel putin o data pe an) si apoi inca 3 ore de chin. Mi-a luat 3 ore sa ma decid asupra unei perechi de ochelari.

Am zapacit saraca femeie care mi-a fost alaturi in aceasta grea decizie. Ca sa nu mai spun si de alta persoana foarte draga mie care m-a ajutat cu multa rabdare, nervi tari si zambet in tot acest timp.

Iti multumesc pentru toate acestea! 🙂

Plus prietena mea cea mai buna care ma suporta neconditionat de foarte mult timp, si ea mi-a fost alaturi si a ajutat in alegerea ramelor de ochelari de vedere pe care le voi purta multa vreme de acum incolo. 🙂 Multumesc, M!

Ca sa subliniez cat mai bine noua infatisare, in curand, iti pregatesc o sedinta foto care sa sublinieze cel mai bine the new me.

Articole recente