Liniste sau relaxare * Cum o numesti?

Liniste sau relaxare * Cum o numesti?

Despre stare… M-am gandit sa iti vorbesc despre stare. Nicio zi nu este ca cealalta cum nu este nici starea in permanenta la fel.

Cum numesti starea pe care o ai intr-o zi mohorata? Este o stare de liniste sau mai de graba o stare de relaxare?

Liniste sau relaxare

Sunt usor pierduta. Cred ca este dilema zilei. O fi liniste sau relaxare?

Te-ai intrebat vreodata asta? Sau doar pe mine ma apuca :)) Fie vorba intre noi, cred ca o zi mohorata este exact ce ai nevoie pentru a medita, pentru a refleca sau doar pentru a sta tu cu tine mai mult. De ce m-am apucat sa scriu acest articol? Ca sa te intreb: Tu ce faci intr-o zi mohorata?

Cum ti-o petreci si de fapt ce stare iti induce o zi mohorata?

De ce sa nu te bucuri de o astfel de zi? De ce sa ai o stare urata cand poti sa fii zen. Eu cred ca te poti bucura si de o astfel de zi. Invata sa iti faci tu ziua nu ea sa te faca pe tine. Tu iti induci starea. Vrei sa fii linistit sau relaxat? Poti sa fii oricand, oricum, fara sa fie ceva anume care sa iti induca aceaste stari.

Mie imi place ploaia, de exemplu. Imi place sa aud picaturile cum lovesc pervazul geamului. Sa vad cum vantul misca lin crengile copacilor. Imi place alb/ negru sau gri.

Tu iti faci ziua cum vrei nu vremea ti-o face. Si ce daca stai in casa pentru ca afara este urat. Ai atatea lucruri de facut si in casa. Da, da.

Cum ar fi, asculta o muzica buna, citeste cateva file din cartea care iti place ori vizioneaza un film dragut. Nu ai nicio scuza sa ai o stare proasta doar pentru ca este urat afara. Daca vrei sa faci ceva, poti! Poti face orice vrei, chiar si sa te plimbi in parc.

Si ce daca ploua?! Ia o umbrela.

Articole recente