paese pudra cu orez

Paese pudra cu orez * Pudra pulbere

Paese pudra cu orez * Pudra pulbere

Stiu, suna ciudat, dar crede-ma ciudatenia asta o sa iti fie pe plac. Aceasta pudra de la Paese este cea mai buna pe care am incercat-o pana acum. Si am incercat multe. Este o pudra cu acoperire fina si nu incarca tenul. Este o pudra translucida, asadar o poti folosi cu incredere orice culoare ar avea tenul tau. 

Paese pudra cu orez este extraordinara pentru tenul gras sau mixt. Se aplica usor fara pic de efort si datorita ambalajului (15 g), incape in aproape orice poseta. 

Aceasta pudra are un capac de siguranta iar asta inseamna ca riscul de a se varsa in geanta este infim. In plus, vine cu un buretel foarte placut la atingere iar asta face ca aplicarea pudrei sa fie si mai simpla. 

Paese pudra cu orez este ideala pentru o zi lunga

paese pudra cu orez

Iti pot spune cu mana pe inima ca fata ta arata perfect cel putin 8 ore. Daca nu ai un ten mixt cum il am eu, fata ta va arata perfect si dupa 10 ore cu siguranta. 

Extractul de orez face ca aceasta pudra sa nu incarce tenul deloc iar porii raman deschisi. Este o pudra noncomedogenica, ceea ce inseamna ca nu exista posibilitatea aparitiei acneei dupa utilizarea ei. 

Eu am folosit-o cu incredere in orice zi si chiar la cele mai noi sedinte foto ale mele si iti pot spune cu incredere ca nu am prelucrat pozele. Cum se vede fata in poze este datorita acestei pudre exceptional de bune. 

Paese pudra pulbere cu orez este o pudra fara talc, parabeni sau alergenti ceea ce o face cat mai apropiata de un produs bio. 

Am aplicat dimineata aceasta pudra peste fondul de ten, bine uscat fondul de ten, iar pielea mea a devenit mai catifelata ca oricand. 

Articole recente