pauza-vacanta

Pauza, vine vacanta! Pleaca

Pauza, vine vacanta! Pleaca

Stiu, o sa spui: „Si ce daca vine vacanta? Mai bine muncesc, fac bani si o sa-mi iau eu o pauza la un moment dat”. Nu merge asa, crede-ma! 

Stiu ca vrei sa ai de toate si ca vrei sa iti atingi telul pe care ti l-ai propus. Cu totii ne dorim asta. 

Hai sa iti spun o scurta povestioara despre „pauza” aceasta pe care n-am avut-o cu totii mereu. Daca nu iei „pauza” risti sa ajungi cu probleme grave de sanatate. Orizontul ti se intuneca, imaginatia se indeparteza si tot ceea ce te bucura o data dispare fara sa iti dai seama. 

Cand te afunzi prea mult in situatii si in goana dupa bani ajungi un robot. Este greu sa iti iei vacanta, stiu. Ai rate, ai plati de facut, una-alta. Si totusi, cum vrei sa dai randament daca mintea ta este intr-o continua miscare. 

Nu zic, sigur ai tu momentele tale de liniste si de relax, dar nimic de pe pamantul asta nu se compara cu o vacanta bine meritata. 

Pauza! Cand ai avut ultima vacanta?

Sigur a fost acum o vreme si nu ma refer la o vacanta gen city break, ma refer la o vacanta de minimum 7 zile, undeva departe de casa, griji si ganduri care sa iti ingusteze veselia sufleteasca. 

Pauza sau mai bine zis vacanta iti incarca bateriile chiar daca alergi ca nebunul ca sa vizitezi, sa cunosti lucruri, locuri, oameni noi. 

Esti artist, nu esti, lucrezi intr-un domeniu public, lucrezi… de fapt nici nu conteaza ce job ai. Stres este in orice domeniu si de aceea uneori este bine sa pui stop tuturor lucrurilor pe care le faci zilnic. Iesi din rutina macar 7 zile si bucura-te de tot ceea ce ai cladit. Tot ceea ce muncesti trebuie rasplatit. 

Fa-ti de cap intr-o vacanta bine meritata cu tot ce iti pofteste inima. Mananca, bucura-te, degusta sau doar pur si simplu stai. Pune stop la tot ceea ce faci pentru cateva zile, macar.

Eu o sa apelez si anul acesta cu siguranta la Best Toursim pentru o vacanta bine meritata de care sigur nu o sa imi para rau. 

Intra pe Best Tourism, sigur gasesti un sejur pe placul tau.

Articole recente