salina cacica

Salina Cacica * De vazut in Romania

Salina Cacica * De vazut in Romania

Exploreaza ori de cate ori ai ocazia. Sa vezi, sa cunosti, sa traiesti, sa simti este cel mai frumos pe lumea aceasta. Cu amintirile ramai. Cu cat esti mai „umblat” cu atat esti mai castigat. Fie ca vezi un peisaj, fie ca citesti o descriere a unui loc, esti castigat oricum. 

Salina Cacica

Iesi din casa, lasa leneveala si exploreaza cat poti de mult lumea in lung si in lat. Cu siguranta ca iti permiti macar o data pe an sa iesi „in lume”. Si daca sa iesi „in lume” inseamna sa umbli prin Romania, de ce sa nu ajungi si la Salina Cacica? 

Salina Cacica este un loc foarte placut daca simti nevoia sa te si racoresti un pic. Sunt aproximativ 10 grade la nivelul la care ajungi. 

Salina Cacica

Ceea ce m-a dat un pic pe spate au fost cele 300 de trepte sau mai bine pe care a trebuit sa le cobor si apoi sa le urc (la intoarcere). Na, sunt destul de comoda. Automobilul este minunat pentru mine. Dar, de ce sa te mint, imi place sa ma si plimb pe jos. D-aia ne-a dat Dumnezeu picioare. Ca sa cutreieram cat putem. Sa cunoastem si sa ne bucuram de ceea ce au reusit, in timp, sa construiasca oameni iscusiti. 

Mi se pare foarte complicat sa lucrezi intr-o salina, cum este si Salina Cacica. Aceasta salina este inca exploatata. Multe produse sunt adunate din aceasta salina, iar tu le cumperi fara sa stii. 

Salina Cacica

Salina Cacica se afla in localitatea Cacica, judetul Suceava. La circa 450 de km de Bucuresti. Merita sa vezi locul daca esti prin zona. Macar sa respiri un pic de aer sarat. Face bine la plamani. Totusi, mirosul nu este tocmai salin ci mai de grada innecacios. Petrolul este mai persistent decat sarea. Ti-am zis, aceasta salina inca se exploateaza. 

Intarea in Salina Cacica este de doar 10 lei de adult. 

Incearca, iesi din rutina. Plimba-te, exploreaza, cunoaste! Viata inseamna cunoastere!

Articole recente