stare de bine

Stare de bine * Puterea autosugestiei

Stare de bine * Puterea autosugestiei

„Daca vrei sa te simti bine, asa va fi!”

Asta este un principiu de baza pe care ar trebui sa il urmam cu totii. Nu am crezut in puterea autosugestiei pana nu am simtit-o pe pielea mea. Am auzit de atatea ori, am fost sfatuita de si mai multe ori sa apelez la „puterea autosugestiei”. Sa gandesc pozitiv . Ceea ce gandesc se generaza automat. Daca tu ai ganduri negative, lucrurile rele se vor tine ca scaiul de tine. In schimb, daca esti un om poztiv si ai o stare de bine permanenta, viata ta va capata o cu totul alta culoare.

Stiu, sunt tot felul de factori care iti disturba gandirea, care iti umbresc imaginatia si care iti pot afecta chiar si sanatatea. Am citit mai multe studii care au dovedit ca oamenii simpli, oamenii care muncesc cu ziua la camp si care si ei au griji ca si tine. Sa stii ca ei au totusi, o stare de sanatate mai buna ca a ta. Asta pentru ca, in mintea lor inca mai exista si o parte de naivitate. Trebuie sa inveti sa iti controlezi ratiunea si realitatea ca nu cumva sa ajungi la probleme pe care nu ti le doresti.

Tu singur iti impui o stare de bine!

Atata timp cat ai doua maini, doua picioare, un cap intre umeri, putere de munca si bunavointa, nu ai de ce sa iti faci atatea griji. Nu iti trebuie luna de pe cer ca sa fii un om implinit. Niciun geniu nu si-a aratat adevarata valoare prin haine scumpe, masini „bengoase” si vile somputoase.

Bunatatea omului este mai presus de orice valoare materiala. Este adevarat ca, na, ca orice om, ne dorim mai mult. Ne dorim bani, faima si tot ceea ce tine de ascensiune. Vrei mai mult si mai mult, pe toate planurile.

Totusi: „Viseaza, doreste-ti, dar nu uita de recunoastere, pace sufleteasca si nu uita sa fii om. Fii bun iar bunatatea ta va fi rasplatita cand te astepti mai putin. Impune-ti starea de bine si vei trece in zbor peste greutati.

Articole recente