Relaxare totala in stil „Maria”

Relaxare totala in stil „Maria”

Anul acesta sincer, nici nu mai visam la vacanta! Nu m-am gandit o secunda ca voi avea parte de relaxare totala. Ca voi ajunge sa imi pierd mintile uitandu-ma la o imagine vie.

Ei bine, ce sa vezi, Doamne Doamne a fost cu mine si am ajuns sa ma bucur cu adevarat de relaxare totala uitandu-ma nu ca la o imagine vie, ci efectiv sa am parte de tot ce a reusit el (Doamne Doamne, sa construiasca).

Incredibil! Cat de frumoasa poate sa fie tara noastra! Uneori ;p

Traseu – Bucuresti – Sebes – Paltinis – Transalpina – Ranca – Polovragi – Baia de fier and still on the road 🙂

Am ajuns la o cazare pe care o recomand cu multa incredere !

https://pensiunealamaria.ro/gallery/?lang=en

Ciubar, mancare extraordinara, preturi pe buzunarul fiecaruia, liniste, priveliste dementiala, camere chiar dragute.

Am ajuns din intamplare aici. Am gasit prin cautarile mele disperate pe Google: „relaxare la munte, nu Valea Prahovei, departe de multime, departe de haos, relaxare in doi” , si lista iti spun sincer, a fost lunga. Am gasit aceasta oaza de liniste si relaxare totala in stil „Maria”.

Pensiunea la Maria are, sincer, exact ce iti doresti daca simti nevoia sa evadezi. Pozele vorbesc de la sine!

Ii poti gasi si pe :

https://www.booking.com/index.ro.html?label=gen173nr-1BCAEoggI46AdIM1gEaMABiAEBmAEguAEIyAEM2AEB6AEBiAIBqAIDuALxyMX5BcACAdICJDgxNjgwOGRjLWVhYTMtNDdjZS05MjY1LWM1NDY4NjFiZjBhNtgCBeACAQ;sid=fe85c4510f66b2f6b92c3bdd68315e75;keep_landing=1&sb_price_type=total&

Gazdele sunt cu adevarat primitoare si pregatite sa satisfaca si cele mai pretentioase nevoi.

Am uitat sa specific la partea cu mancarea ca este traditional romaneasca, perfecta pentru papilele gustative ale gurmandului. Iar in ceea ce priveste bautura, poti degusta cu incredere vinul casei si tuica sfanta de prune.

Singurul minus pe care il poate avea aceasta cazare si acest loc este … Timpul… Uneori prea scurt!

Invata sa simti ca ai parte de relaxare totala uitand de griji, nevoi, nervi, chiar poti uita la „Maria” de toate si chiar si de nenorocitul din trafic care ti-a pus o frana subit in fata ta, fara sa aiba vreo scuza. Oh well, uiti de tot dar nu de persoana care iti impartaseste si iti suporta toate ifosele. Thank God 😉

Articole recente