responsive-lightbox
domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init
action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/damiana/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114Avada
a fost declanșată prea devreme. De obicei, este un indicator pentru codul unui modul sau a unei teme care rulează prea devreme. Traducerile ar trebui să fie încărcate la acțiunea init
sau mai târziu. Te rog vezi Depanare în WordPress pentru mai multe informații. (Acest mesaj a fost adăugat în versiunea 6.7.0.) in /home/damiana/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114Placinta cu branza si rucola<\/strong> – o reteta rapida care te cucereste de la prima muscatura.<\/p>\n Am o prietena pretentioasa. Cand aude de carne fuge si am vazut ca oricum este la moda treaba asta cu: „Eu nu mananc carne”. Bine, nu este cazul ei. Ea are alte motive. Si imi place ca nu mananca pentru ca ma provoaca sa fac chestii altfel.<\/p>\n Asa a iesit aceasta placinta. Ti-am mai zis ca sunt fan placinte. Nu de alta, dar se fac atat de repede si variantele mele de placinte au putina faina, asa ca nu stai cu grija caloriilor.<\/p>\n Hai sa iti spun e ce ai nevoie pentru placinta cu branza si rucola<\/strong>:<\/p>\n Ti-am mai spus eu cum este cu aceste condimente. Eu le combin dupa propriul gust. Poate tie nu iti place ce iti propun eu, asa ca nu te oblig sa faci cum fac eu. Eu doar spun\u00a0varianta mea, tu adapteaz-o in felul tau. Este vorba si despre imaginatie in bucatarie. Asa ca fa-ti de cap cand ai chef.<\/p>\n Cum am facut compozitia pentru placinta? Simplu si rapid. Mai intai am batut cele 4 oua peste care am pus uleiul, faina, branza perlute, telemeaua rasa, mararul tocat bine si rucola, tocata si ea.<\/p>\n Apoi, condimente am folosit doar un pic de piper si chives (arpagic) uscat. Am amestecat bine totul dupa care am turnat nebunia intr-un\u00a0vas de yena in care am pus, bineinteles hartie de copt. Hartia de copt este sfanta, foarte practica in orice combinatie.<\/p>\n Cuptorul l-am preincalzit la 200 de grade. Am bagat vasul\u00a0in cuptor vreme de 30 de minute.<\/p>\n Tips<\/strong>: Am aruncat la misto pe deasupra placintei susan peste care am stropit cu un pic de ulei de masline. \ud83d\ude09<\/p>\n\n